JellyPages.com

Tuesday, October 22, 2013

Cerita kami hari itu.

Assalamualaikum.. Hari ni.. Nina nak ceritakan tentang cerita kami pada 20 Oktober 2013 yang lepas.. 
Hehehe.. Cerita apa je???

Biasalah.. Crita berjalan2 la... hahahaha

Malas nak taip...Just nak share apa yang encik MKF belanja saya :)


Hehehe.. Dia belanja saya INSIDIOUS: CHAPTER 2..
Dia tak nak tengok pun sebab dia cakap nak tengok escape plan.. waaaa mamat ni minat citer omputih yg action2 tu.. I tabik U!! Tapi sebab da berjanji nak tengok masa tengok trailer dalam movie wolverine.. Hehehe.. So dia tepati janji die.. dia tetap tengok walaupun tak minat... hehehehehe.. Thanx dear!



Masa ni.. dia cakap "Tak habis2 tangkap gambar " hahahhahaha.. sorry.. my hobby!!



Tapi last2.. Dia jugak yang tangkap kan gambar ni :)  

Jarang tengok dia lepak dengan kawan2..
Masa dengan ex bf dulu.. Nina asyik nak kena plan betul2 supaya tak clash date dengan kawan2 ex tu...

Tapi.. MKF.. cakap je.. dia tak pernah pulak cakap
"Eh tak boleh la.. nak lepak dengan kawan2..."
Bukan dia tak de kawan2.. ada.. ramai.. tapi bagi dia.......
Saya la kawan sejati dia sekarang.. sebab sentiasa dengan dia :)

So happy sangat2 sebab ada yang betul2 appreciate kite....
Masa lepas tengok wayang ni.. Balik dari wayang terus g UITM..
hahahahahaha gigih!!

Ok laaaa.. Assalamualaikum




No comments:

Post a Comment