JellyPages.com

Tuesday, August 18, 2015

I'm taking one more step chasing you my dear..

Assalamualaikum..
Hai lovely semua..
Maaf sebab tak dapat nak update selalu. 
Harini genap sebulan saya jadi tunang orang.
Nah sedikit tatapan umum
:)




Kesemua nya aku buat sendiri...
Hantaran, goody beg, mekap...
semuanya.. sendiri beb!! 

Nasihat aku.. beli je barang murah, sale..
sebab...
MEMBAZIR beli yg mahal.. 
Muahahahahahahahahahahahah

Encik tunangnak kita, orang baru dalam hidup kita..
Aku yang ngorat dia dulu..
Aku yang ajak dia taking one more step further than before..
Aku is seronok..


MKF..
terima kasih atas semua kenangan..
Saya takkan lupakan awak..
Assalamualaikum.

Tuesday, May 19, 2015

Finally, I'm officially graduate from UITM :) Part 1

Assalamualaikum,
Sekian lama hakak tak hupdate blog hakak..
Hakak sibuk sikit la deknon...
Ni akak nak citer tentang ISTIADAT KONVOKESYEN KE-82 UITM baru-baru ni..
Masa ambik jubah aku ambik dengan sorang member rapat aku ni, Epul...
Si Epul amik kawan dia Haris, ada anak menantu sepupu sedara sepapat (Actually aku tak ingat apa connection dia...) Nama Fitri...

Masa ambik jubah, orrang tak ramai lagi, awal pagi da sampai... Epul amik aku kat McDonald Seksyen 2.. Dalam keta ada Haris n Anis, GF si Haris...
Aku pun bersembang la mula2 dengan Hanis ni.. Manis orang nya..

Nak jadikan cerita aku buat pre konvo kat Setia City Mall, alah.. taman dia tu.. mula2 aku sendiri tak berani masuk sebab takda lansung orang masuk taman tu.. and tetibe si kacak Epul ni main selamba mat rock masuk dalam taman tu.. bila da separuh jalan... baru aku ingat, "sekarang pukul 2.30 petang.. sapa nak masuk ambik gambar panas2 ni?"

So kami jalankan sedikit Pre Konvo,
Sobri, Leo, Fitir, Haris, Kak Hanis, Anis, Epul n aku sebagai Yuhanis. bhahahahaha...

Sangat2 kelakarama.. macam2 benda yang aku tak boleh nak pikirkan kalau ketawa dengan dorang ni..



Ada gambar kat aku ni aje.. aduiyai.. epul ni lambat sangat bagi gambar...
Sila salahkan epul beramai2...

Hahahahahaha

Bila da settle Pre Konvo, cane kau amik aku, cam tu la kau kena hantar aku balik kan Epul.. Hahaha dia antar aku balik Alam Megah tercinta...

So ajak g mencekik... N aku kenal kan kat MKF tercinta...

Boleh la berkawan.. set2 dorang gak kan.. cuma Leo ta banyak cakap...


Aku nak citer kan saat pre convo aku.. tapi gambar tade...

Nanti aku sambung ek...